Avoimet työpaikat

Ohjaaja, nuortenpaja kuntouttava työtoiminta

Haemme ohjaajaa kuntouttavaan työtoimintaan nuorten käsityö- ja taidepajalle Nokialle määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.4.-31.12.2023. Työ on osa-aikainen 30h/vko

Tehtäviisi kuuluu kuntouttavassa työtoiminnassa olevien asiakkaiden ohjaus yksilö- ja ryhmävalmennuksen keinoin.  Ohjausaika on 9-13.

Kuntouttavassa työtoiminnassa vahvistetaan asiakkaan vuorovaikutustaitoja, tarjotaan tukea arjenhallintaan, sekä etsitään omia voimavaroja erilaisin luovin menetelmin. Tavoitteena on edistää kuntouttavassa työtoiminnassa olevien asiakkaiden edellytyksiä ja mahdollisuuksia edetä kohti koulutusta ja työllistymistä.

Odotamme sinulta taitoa kohdata erilaisissa elämäntilanteissa olevia asiakkaita, hyviä vuorovaikutustaitoja, ryhmänohjaustaitoja sekä organisointikykyä. Toivomme tiimityötaitojen lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä ratkaisukeskeistä ja positiivista asennetta. Lisäksi ohjaajan tulee hallita kädentaitojen ohjaus.

Tarjoamme luovan ja rennon työilmapiirin ja lähiesihenkilön tuen.  Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ohjauksen sisältöön.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva toisen asteen ammatillinen tutkinto.

Lisätietoja antaa: anne.kangasmaki@tahtiasema.com

Bändipajan ohjaaja

Haemme 100 % palkkatuella omatoimista, itseohjautuvaa ja hyvillä sosiaalisilla vuorovaikutustaidoilla varustettua osaajaa bändi-ja autopajan ohjaajaksi. Hakijalta toivotaan osaamista bändilaitteiden käytöstä, autopajan työtehtävien tuntemus ei välttämätöntä.

Työaika 8.30-13.30

Palkka 1500 eur/kk

Lisätietoja antaa:

Esa Kangasmäki

esa.kangasmaki@tahtiasema.com

044 3030266